Viktig information om avbokningar

Jag vet att livet ibland kan överraska oss och jag vill göra mitt bästa för att ge dig en smidig upplevelse när du bokar en behandling hos mig. För att säkerställa att jag kan ge bästa möjliga service till alla mina kunder har jag några regler kring avbokningar.

Avbokning och debitering
Om du behöver avboka din tid - vänligen gör det senast 24 timmar innan din behandling. Om jag inte får besked i tid, debiteras en avgift. Detta ger andra kunder möjlighet att boka en behandling hos mig istället.

Varför debiteras du?
När du bokar en tid ingår vi ett avtal. Du lovar att komma till mig på den avtalade tiden och jag lovar att hålla tiden öppen just för dig. Om du inte avbokar i tid kan jag inte erbjuda den tiden till någon annan som kan behöva den.

Betalningsskyldighet
Som egen företagare är min inkomst beroende av de behandlingar jag erbjuder. Din förståelse för dessa regler är ovärderlig och hjälper mig att fortsätta ge kvalitativa behandlingar till alla mina kunder.

Sena avbokningar via SMS
Jag ber dig också att tänka på att sena avbokningar inte får göras via e-post. Om du inte når mig på telefon får du gärna skicka ett SMS 24 timmar innan din behandling. Jag kommer att svara så snart jag kan!


Jag ser fram emot att ge dig en härlig och avkopplande behandling snart!