• PerfectStep/skoinlägg

Hälsmärta?
Ryggsmärta?
Värkande fötter?
Knäsmärta?PerfectStep kan hjälpa dig!


Ett korrigerande skoinlägg som
får din kropp i perfekt balans
Bygger upp fotvalvet
Avlastar tryck
Ger bättre hållning
Nu 495 kr

Hälsmärta

Om du upplever smärta i hälen de första stegen på morgonen har du sannolikt drabbats av hälsporre/plantar Fasclit, inflalmmation av plantar fascian. PerfectStep utvecklar musklerna, stretchar fasxian och korrigerar orsaken till problemet.

Hammartå
Mellandelen av tån reser sig, medan toppen pekar nedår. Symptomet är nästan alltid kopplat till ett kollapsat främre fotvalv. PerfectStep avlastar trampdynen vilket kan ge en långsam, progressiv korrigering av problemet.

Hallux valgus
Obalanserade muskler kan dra stortån in mot de andra tårna. Kalk avlagras då på stortåleden och bildar en knöl. En rak, flexibel tå är viktigt för  balansen. PerfectStep kan räta ut dina tår utan operation.

Fotled, knä och höft
Om foten pronerar (lutar inåt) eller supinerar (lutar utåt) när du går, kommer fot-, knä- och höftled att lida av detta. Korrekt och bra stöd för det inre och yttre fotvalvet kan ge omedelbar lindring för dessa leder. 
De flesta inlägg har medialt stöd, men väldigt få har något större lateralt stöd. PerfectStep har stöd för alla tre fotvalven.

Ländryggen
Ländryggssmärta är väldigt vanligt, och lika vanligt är det att den orsakas av dålig hållning. Vid korrekt hållning minskar belastningen på ryggen avsevärt. I det ögonblick du ställer dig på ett par PerfectStep-inlägg kommer du att känna hur din hållning förbättras.